Veronique Peeters

Toen ik bij BodyBô binnenstapte voor inlichtingen over het afslankprogramma (dieet gecombineerd met beweging) was dat met de nodige twijfel en scepticisme. Over de jaren had ik immers reeds verschillende diëten gevolgd, al dan niet in combinatie met beweging. Het jo-jo effect kende ik maar al te goed. Zou dit het zoveelste dieet worden met twijfelachtig resultaat? En zou het Powerplate programma dat slechts 30 minuten duurt evenveel resultaat geven als het fitnessprogramma van 2 uur dat ik voordien volgde?

Maar de informatie die ik kreeg was heel uitgebreid en duidelijk. En de Powerplate proefsessie viel heel goed mee. Ik besloot ervoor te gaan. Het dieet zelf is makkelijk en goed vol te houden. De maaltijdvervangers zijn lekker en geven je een gevuld gevoel, zonder honger. De Powerplate oefeningen worden aan je eigen tempo opgebouwd zodat ze steeds vlotter gaan naarmate je lichaam sterker wordt. De Aerobic Powerplate sessies zijn intenser maar geven mij de nodige energie voor de rest van de dag. En het resultaat is duidelijk zichtbaar, niet enkel op de weegschaal, maar ook aan mijn kleren die steeds losser gaan zitten. Dit is natuurlijk de beste motivatie om door te gaan!

Bij BodyBô word je individueel en professioneel begeleid. Bij vragen of twijfels ben je daar aan het juiste adres voor deskundig advies. En hun medeleven en aanmoedigingen als het even wat minder goed gaat geven je net dat steuntje in de rug om verder te doen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x