Sonia Everaerd

Ik ben Sonia , 52 jaar en 16 kg vermagerd in net geen 7 maanden tijd met PowerSlim. 

In september was de maat vol (letterlijk en figuurlijk). Ik had al enkele maanden geen energie meer.  Altijd maar diëten en op mijn voeding letten en toch steeds bijkomen...  Na een operatie aan beide voeten en bijgevolg heel wat verplichte platte rust was het hek helemaal van de dam. Ik had natuurlijk al veel diëten geprobeerd, al dan niet met succes maar dat duurde nooit lang.

Christel ken ik al van kleins af aan, maar was ik uit het oog verloren. Tot ik haar terug vond op Facebook en haar aansprak over PowerSlim. Mijn interesse was geprikkeld.

Ze houdt duidelijk van haar werk en na haar enthousiaste uitleg was het tijd om dit thuis eens voor te leggen aan mijn echtgenoot. Hij stond meteen achter me dat ik ook dit dieet eens zou proberen.

Zo gezegd, zo gedaan en na enkele weken was ik al enkele kilootjes kwijt. Dat moedigt uiteraard aan. Ook de wekelijkse meet/weegmomenten bij Christel waren geen moeilijke opgave. Ik werd er steeds hartelijk onthaald en ze stond me met raad en daad bij, ook in moeilijke periodes zoals de feestdagen.Ik hou van afwisseling in mijn dagelijkse voeding en probeerde dus veel uit. Op het menu stond regelmatig gerookte zalm met een beetje boursin cuisine of vb groentjes in een wrap. 's Avonds gebruikte ik voornamelijk mijn stoomkoker voor de groenten en de vis.  Voor mijn gezin maakte ik er graag nog een sausje bij. Zelf hield ik het bij de natuurlijke wijze of bij een PowerSlim dilledressing.

Het PowerSlim handboek met de weekmenu's en de recepten hebben mij ook geholpen om ideeën op te doen. Het moeilijkste in mijn ogen was geen fruit meer mogen eten.  Niet dat ik zo'n grote fruiteter ben, maar voor een occasioneel mandarijntje of een kiwi ben ik steeds te vinden. Daarom was ik ook opgelucht dat er in de tweede fase wel fruit bij kwam kijken. En hoewel langzamerhand opnieuw alles beginnen eten veel moeilijker is, behaalde ik toch mijn streefgewicht en bijgevolg een gezond BMI.Hét grote verschil met vorige diëten is dat je hier verschillende dingen moet schrappen zoals fruit, melkproducten of sommige groenten. Maar die worden dan wel gecompenseerd met andere PowerSlim-producten. Langzaam aan ging ik vanaf Fase2 naar een gezond voedingspatroon, geleidelijk werden fruit, brood, zuivel,… maar héél belangrijk de gezonde varianten hiervan terug in mijn voedingspatroon toegevoegd.

Voor mijn coach en mezelf is het héél belangrijk dat ik op termijn op gewicht blijf en dat kan maar op 1 manier —> nl. niet terugvallen in de oude valkuilen. Het is een groeiproces waarin je leert wat kan en mag, welke voedselcombinaties verantwoord zijn en deze dan ook dagdagelijks toe te passen, maar samen met Christel lukt dat vrij goed en dit wil niet zeggen dat ik af en toe geen glaasje cavia meer mag hebben maar alles met mate.

Nu, 7 maanden verder en 16 kg lichter, voel ik me opnieuw aantrekkelijk. Ook de vele positieve reacties doen me oprecht deugd. Mijn energieniveau is zichtbaar gestegen en ook trappen kan ik nu veel fitter de baas. Wanneer velen horen dat ik een proteïnedieet ben aangegaan, is het drinken van shakes het eerste wat in hen opkomt. Dat is echter een foute interpretatie. Mensen die PowerSlim doen, eten echt wel alle ingrediënten, maar vaak van PowerSlim zelf. Ik kan dit alleen maar aanraden aan mensen die graag snel en blijvend resultaat willen.

Sonia Everaerd

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x