Sandra Bogaerts

5 Januari 2016.
Dag op dag 1 jaar geleden begon mijn verhaal bij BodyBò.
Op 5 januari 2015 startte ik mijn eerste 10 beurten PowerPlate abonnement bij Christel.
Ik had op aanraden van Kim Remy in november 2014 een proefsessie PP gedaan om te weten te komen of dit wel iets voor mij was. Het was immers hoog tijd om na 3 à 4 jaar zonder sport of iets anders van beweging te doen, terug in actie te schieten.
De kilootjes waren er stilletjes maar zeker bijgekomen en waren niet echt van plan om vanzelf weer te verdwijnen.
Tram 4 kwam er ook aan in de maand december en met een goeie 10 à 12 kilo overgewicht zat ik niet echt super goed in mijn vel meer. Hoog tijd om iets aan mijn stramme gewrichten en slappe spieren te doen. 

Ik had de smaak al vlug te pakken en na mijn 3de 10 beurten kaart begon ik stilletjes aan nieuwsgierig te worden naar al die mooie Powerslim doosjes en potjes die bij Christel met volle zakken en dozen buiten werden gedragen.
Ik merkte bij sommige dames die mij vergezelde op de PP sessies dat deze almaar slanker en fitter werden.
Dit kon toch niet alleen van de PP sessies komen? Ik had immers niet echt gewicht verloren, maar wel een strakker figuur en wat stevigere spieren…
Dus was het tijd om bij Christel toch eens te informeren naar wat PowerSlim nu juist is.
Toevallig organiseerde zij in maart voor het 5-jarig bestaan van BodyBò een workshop “ Eindelijk slank”.
Daar werd mij het een en het ander duidelijk over onze slechte eetgewoonten en de grote hoeveelheden suiker en koolhydraten in onze dagelijkse voeding. Net ervoor had ik ook een heel interessant artikel gelezen “Zeg NEE tegen suiker !”.
Nu vielen de schellen letterlijk van mijn ogen !
Mijn lusteloosheid, drang naar zoetigheid, hoofdpijn wanneer ik honger kreeg, vermoeidheid, maaglast en nog enkele andere kwaaltjes kwamen allemaal door een te grote hoeveelheid suiker in mijn lichaam.Ik die eigenlijk helemaal geen zoetebekje was, eerder een hartige snoeper, was op 1 maand tijd verslaafd geworden aan chocolade. Elke dag had ik wel trek in een stukje melkchocolade met of zonder nootjes…echt niet normaal meer.
Maar na de workshop van Christel was het duidelijk…zo kon het niet langer verder !
Na het Paasweekend in de maand april zou ik met mijn starterkit van PS beginnen.Christel legde mij alle stappen duidelijk uit en we waren vertrokken !!! Op naar de 60 kilo…dacht ik…
Elke week verloor ik tussen 900 gram en 1 kilo.
Het begin was even zwaar, maar al na 2 weken kwam de bevestiging.Dit werkt echt ! J Nog nooit had ik een dieet gedaan en nu verloor ik kilo per kilo ! Na 3 maanden was ik al 8 à 9 kilo kwijt en ik wou tegen de koopjes in juli 10 kilo kwijt om mezelf te belonen met een volledig nieuwe garderobe.
5 juli 2015: Opdracht gelukt ! Whoehoe !!! Shoppen maar !!!
2 Tot bijna 3 kleding maten minder dan ervoor !

En nu op gewicht blijven. Weer een nieuwe uitdaging voor mij. Wat kon er nù mis gaan dat ik zou hervallen en terug kilo’s bijkomen?? 
Helemaal niets… J
Door de drukke agenda en het vele werken kwam er van “eens te zondigen” of zelfs maar te denken aan verkoelende ijsjes en zomerse cocktails niet veel in huis.

Integendeel…tijdens fase 3 van mijn PS dieet, in de maand augustus verloor ik nog zo’n 2 kilo.
Totaal onverwachts was ik onder mijn streef gewicht van 58 kg gegaan. Hoe had ik dat gedaan??
Ik was mijn nieuwe eetpatroon zo gewoon geraakt dat ik zelfs geen zin meer had in echte chocolade en ijsjes.
Met de constante begeleiding en het professionele voedingsadvies van Christel ben ik nu al 4 maanden op een stabiel gewicht van 56 kg.Ik voel mij fitter, slanker, gezonder, lichter en levenslustiger dan ooit tevoren.De feestdagen met al de vettige en hartige hapjes en de verleidelijke zoetigheden zijn voorbij en met trots kan ik zeggen dat de weegschaal nog steeds hetzelfde gewicht aangeeft van 4 maanden geleden. 
Hiervoor kan ik alleen maar zeggen “DANK U, Christel” !!!
Omdat je er altijd bent om ons te motiveren, te stimuleren, te informeren en in ons blijft geloven, ook als we het even laten afweten.
Jij bent een echte coach voor een gezondere levensstijl !!!
Dikke merci voor al jouw steun en positieve vibes in 2015 !!!
En op naar een blijvend slank 2016 !!! 

Sandra Bogaerts

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x