Ja, Ik Wil Vandaag Starten!

Het PowerSlim VoedingsProgramma is een uniek efficiënt totaalpakket opgebouwd rond gezond afvallen.

Een quick-start in combinatie met een doordachte gezonde aanpassing in je leef/eetgewoontes zorgen ervoor dat je gewichtsverlies op lange termijn blijvend is. 

Dankzij de koolhydraatarme & eiwitrijke producten is er geen roofbouw op je lichaam en geef je geen kans aan jojo-effect. 

Met meer dan 10 jaar ervaring met het succesvolle PowerSlim Programma gaan we samen tijdens de wekelijkse begeleiding werken aan jouw nieuwe voedingspatroon en bespreken we alle mogelijke "obstakels", zo blijf je gemotiveerd verder werken aan je nieuwe "Ik".

Om de weg naar een gezonde levensstijl zo makkelijk mogelijk te maken, heeft PowerSlim het starterspakket vernieuwd en ingedeeld in handige dagdoosjes. Bij het pakket krijg je ook het stijlvolle nieuwe kookboek "Koolhydraatarm Genieten" alsook de startersbrochure die we tijdens het intakegesprek uitvoerig bespreken. Een maatbeker en het Multivitamine- & Mineralen complex vervullen de box. Je krijgt er zolang de voorraad strekt ook nog de mooie Zomerbrochure en de Restaurant gids bij.

Je kan deze box bestellen via christel@bodybo.be of telefonisch op het nummer 02/759.66.33.

Tijdens het intakegesprek wordt er een impedantie meting uitgevoerd om de samenstelling van je lichaam in beeld te brengen. Meten-is-Weten dus doen we deze meting bij elk (wekelijks) consult. 

De kracht van BodyBò is om jou telkens opnieuw alle tools in handen te geven om op termijn je streefgewicht niet alleen te behalen maar vooral te behouden.

Deze waardevolle consultaties zijn gratis, zolang jouw PowerSlim producten afname in het instituut gebeuren. 

Wil je graag meer informatie? Klik hieronder door. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x