Gezonde Start Challenge


Start het nieuwe jaar met de PowerSlim "Gezonde Start" Challenge!

Op 14 Januari start deze leuke interactieve AFSLANKCHALLENGE waarbij je dagelijks ondersteund wordt om 1 tot 2 maatjes minder te hebben tegen Sint Valentijn.

Het PowerSlim VoedingsProgramma is een uniek efficiënt totaalpakket opgebouwd rond gezond afvallen. Een quick-start in combinatie met een doordachte gezonde aanpassing in je leef/eetgewoontes zorgen ervoor dat je gewichtsverlies op lange termijn blijvend is. 

Dankzij de koolhydraatarme & eiwitrijke producten is er geen roofbouw op je lichaam en geef je geen kans aan jojo-effect. 

Met meer dan 10 jaar ervaring met het succesvolle PowerSlim Programma gaan we samen tijdens de wekelijkse begeleiding werken aan jouw nieuwe voedingspatroon en bespreken we alle mogelijke "obstakels", zo blijf je gemotiveerd verder werken aan je nieuwe "Ik".

Het bereiken en vasthouden van je streefgewicht is niet makkelijk, zeker wanneer je er helemaal alleen voor staat. Maar waarom zou je het alleen doen als het ook samen kan?

Tijdens het intakegesprek wordt er een impedantie meting uitgevoerd om de samenstelling van je lichaam in beeld te brengen. Meten-is-Weten dus doen we deze meting bij elk (wekelijks) consult. 

De kracht van BodyBò is om jou telkens opnieuw alle tools in handen te geven om op termijn je streefgewicht niet alleen te behalen maar vooral te behouden.

Een Gezonde Start met tal van voordelen & Cadeautjes ... 
Lees verder ... 

Lekker eten, geen honger
PowerSlim betekent niet minder maar ànders eten. Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat.

Volop Variatie 
Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten, vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.
Persoonlijke Begeleiding 
Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen.

Start NU met het PowerSlim Programma en ontvang een
gratis ontbijtbox tvv 30 euro


De eerste afspraken voor januari zijn al gemaakt.
Wil jij ook starten met het PowerSlim programma?
Meld je aan we gaan er samen voor!
Bij aankoop van het starterspakket krijg je deze leuke
PowerSlim ontbijtbox t.w.v. € 30,- cadeau.
Inhoud:
PowerSlim waterfles
1 zakje muesli pure chocolade kokos
1 zakje granola pecan mango
1 flesje smoothie aardbei ready to go
1 croissant
1 pakje crackers
1 potje aardbeienjam
Receptenfolder
Deze actie is geldig  t/m 31 januari en zolang de voorraad strekt 

Verder krijg je nog
LifeStyle kook/inspiratie boek
Wekelijkse Persoonlijke Begeleiding incl. meting tot 1 jaar na je behaalde streefdoel
Jouw Plan naar een gezond, evenwichtig voedingspatroon
Het Winter Magazine
Toegang tot besloten Facebook group
30 dagen lang interactieve ondersteuning

Je leest het goed 4 weken boordevol inspiratie, inzichten, ondersteuning & motivatie om jou naar een
Gezond Evenwichtig Voedingspatroon te brengen
 maar vooral om je nieuwe leefstijl met een aantal kilo’s minder te behouden!

Uiteraard gaat onze samenwerking verder na deze 4 « plezante «  
weken mocht je nog niet op je gewenste streefdoel gekomen zijn.

De voordelen van PowerSlim:
Makkelijk toepasbaar
Lekkere, Gezonde én verantwoorde producten
Persoonlijke begeleiding (stok achter de deur)
Een gezond eetpatroon dat je écht kan volhouden
Eiwitrijke voeding, geen honger
Koolhydraatarme producten, snel resultaat
Behoud van je spiermassa = Geen jojo effect

Hello World, This Is Me!
Christel, jouw PowerSlim coach in Kortenberg

 

Als AfslankCoach heb ik de afgelopen 11 jaar vrouwen en mannen mogen begeleiden
naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim Programma.

Heb jij al alles geprobeerd, ben je er helemaal klaar mee en wil jij:

✓ Je weer fitter en energieker voelen?
✓ Succesvol Blijvend gewicht verliezen?
✓ Een gezonde leefstijl aanleren & behouden?
✓ Slanker & Strakker in je kleding?
✓ Blijvend resultaat op lange termijn?

Ik ben er ook voor jou! Het is mijn passie om je te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht, een gezond eetpatroon en voldoende energie. Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach, stok achter de deur en voor deskundig advies.

Wat zeggen anderen van PowerSlim en over Mij

"Christel is hét kloppende hart van BodyBo en Persoonlijke Coaching is hier geen ijdel begrip. Christel geeft je aangepast voedingsadvies en leert je met plezier meer bewegen! En eens je streefdoel bereikt, blijf je terugkomen voor de power plate sessies en de leuke sfeer".
Tine, Everberg

"Persoonlijk & authentiek! I feel like home. Een fijne babbel, leuke oefeningen (de buikspier oefeningen = afzien) maar het heeft effect en ik zie mijn lichaam in positieve richting evolueren, joepie! Leuke dame en een zeer ontspannen sfeer".
Geraldine, Herent

"Christel heeft echt talent om mensen te motiveren, coachen en ondersteunen om hun doel te bereiken.
Er goed uit zien – zich goed voelen in hun vel! Ze kan dit omdat ze getraind is, over een ruime product kennis beschikt en voldoende onderlegd is in de werking van het menselijk lichaam. Ze deelt haar kennis op een makkelijk begrijpbare manier waardoor "op gewicht blijven" net iets makkelijker gaat".
Sandra, Erps-Kwerps

"Samen met mij zocht ze naar oplossingen. Het is nooit een probleem, wanneer ik het even niet meer zie zitten of vragen heb, om haar te contacteren of zelfs sneller terug te komen voor een meting. Ook tijdens de moeilijke Corana-tijden blijft ze me motiveren vanop afstand via videogesprekken".
Annelies, Veltem-Beisem

"Ik zal altijd op mijn eten moeten letten in de toekomst, maar dankzij de tools en tips van Christel weet ik hoe ik ermee om moet gaan en gaat het eigenlijk bijna vanzelf. Ik heb een pak lekkere en gezonde recepten. Ik kook nu dagelijks verse maaltijden met veel groenten. Maak wekelijks verse soep om mee te nemen naar het werk. En af en toe gun ik mij toch een extraatje zonder er een negatieve invloed op de weegschaal aan over te houden".
Sofie, Everberg

"Christel is voor mij een TopCoach! Geen moeite is haar teveel. Ze begeleidt je niet alleen met degelijk advies en wekelijkse gratis metingen, ze doet veel meer dan dat. Ze bezorgt je tips en interessante weetjes via verschillende kanalen en ze besteedt extra aandacht aan wie het moeilijk heeft. Zo heeft ze mij al enorm gestimuleerd om door te zetten en manieren bedacht om mij op het rechte pad te houden. Uren hebben we al met elkaar gebabbeld en dat doet ze met plezier. Daarom is ze voor mij een coach met Grote meerwaarde".
Ann, Veltem-Beisem

Sluit jij je ook aan bij de leukste afslankgroep van Vlaanderen? 

Niet minder maar ànders eten. Gewoon blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken. Op een makkelijke manier om vol te houden. Ik ga je helpen jouw doel te behalen! Vul bovenstaand formulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Laat deze challenge niet zomaar voorbij gaan!  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x