SlimPress

Ontworpen volgens onderzoek op het gebied van genetische manipulatie. Dankzij de combinatie van geavanceerde technische en wetenschappelijke kennis en een diepgaande studie van het menselijk lichaam, kon een systeem ter verzorging van ongemakken en het psychisch welzijn op poten gezet worden. Slim Press wordt gedefinieerd als "een 4 in 1 toestel" omdat het toelaat 4 belangrijke activiteiten tegelijkertijd uit te voeren nl. Presso-massage – Electrostimulatie – Ontgiften - Lymfedrainnage.

De evolutie van schoonheids & pressotherapie behandelingen.
Slimpress is de behandelmethode dat circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiënter maken, waardoor deze continu de huidoneffenheden zoals cellulite, lokale vetophopingen en vochtophoud bestrijden. In vergelijking met de normaal gebruikte pressotherapie methoden, biedt SlimPress de mogelijkheid een krachtige thermische verwarming te combineren met verschillende pressotherapie programma’s. De infrarood stralen die in serie geactiveerd worden zorgen voor betere vetverbranding. Bij 1 behandeling van 30 min. worden 500 à 600 kcal. verbruikt.
"Slim Press" is zonder twijfel een efficiënt toestel ter bevordering van de esthetiek zoals, afslanking, een verhoogd metabolisme, het brengt je silhouet in vorm en geeft je krachtige lymfedrainage.

De opmerkelijke voordelen van Slimpress:
1) Onmiddellijke wellness gevoel
2) Krachtige drainage van vocht
3) Verbetering en herstel van de natuurlijke lymfe stroom
4) Stimuleren van de bloed- en lymfecirculatie met verwijdering van afvalstoffen
5) Afslankende en reinigende werking dankzij transpiratie veroorzaakt door de infrarood warmte
6) Versteviging en herstructureren van de te behandelen zones

Presso-massage en Lymfedrainage
Slim Press is een systeem met presso-massage technieken, speciaal ontworpen en getest voor het verkrijgen van het effect van een lymfedrainage door gebruik te maken van 2 onderdelen: de botten en gordels, waarin lucht geblazen wordt. De aanvoer van lucht wordt bestuurd door een microprocessor in het Slim Press toestel, waardoor de hoeveelheid en de luchtdruk aan de binnenkant van de onderdelen kan worden aangepast. Dit veroorzaakt een gelijkmatige compressie van onder naar boven rond het lichaamsdeel, dit ter bevordering van de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel, evenals de re-absorptie van weefselvloeistoffen in de bloedvaten. Eenmaal terug opgenomen in de bloedvaten, worden de afvalstoffen getransporteerd door de weefselvloeistoffen om uiteindelijk in het bloed en lymfesysteem terecht te komen. De compressie vermindert de ruimte tussen het vet en de bloedsomloop, en vergemakkelijkt zo het contact tussen vetcellen en circulerende stoffen die nodig zijn tijdens het metabolisme van de vetten. Presso-massages met Slim Press zijn geheel pijnloos en zeer ontspannend. Door een analyse van spierbewegingen hebben we de verschillende functies van de Slim Press onderzocht die invloed hebben op de stimulatie van het zenuwstelsel met micro-elektrische stroom bij lage frequentie en die een reactie veroorzaken van het betrokken aerobe spierweefsel. Dit resulteert in een slanker en sterker lichaam. Het ontgiften gebeurt door middel van lymfedrainage. Het effect van dit compressie programma op energie maakt dat dit een zeer geschikte behandeling is voor mensen lijdend aan retentie en lymfostase.

Electrostimulatie
Normaal, als we een lichamelijke activiteit uitvoeren, wordt deze gestuurd door elektrische impulsen die de hersenen doorstuurt, via motorische zenuwen, naar de motorische eindpuntenp van de spieren. Op dit niveau worden de impulsen omgezet in chemische impulsen die verantwoordelijk zijn voor de samentrekking van de spieren. In het geval van elektro-stimulatie, slaan we enkele stappen over en de automatische reactie veroorzaakt door de hersenen wordt vervangen door een elektrische impuls, de zogenaamde Elektrostimulatie van de spieren geproduceerd door een apparaat. Op deze manier worden de elektrische impulsen die gestuurd worden uit de elektrostimulator rechtstreeks naar de motorische eindplaten van de spieren gezonden. Het is dus mogelijk om te werken aan spiercomponenten dankzij een goed gelokaliseerde, beperkte en absoluut specifieke stimulatie.

Infrarood
De infrarood stralen bevatten een stof die de hoeveelheid bloed verhoogt die naar de huid getransporteerd wordt, dankzij een verhoging van de activiteit ter hoogte van de arteriële en veneuze bloedvaten. Een stimulatie in de microcirculatie duidt op een inputverhoging van het bloed en dus het optimaliseren van het oxidatieve metabolisme van vetzuren, specifiek in de zones die onderworpen werden aan infrarood. We denken dat het blootstellen aan infrarood stralen direct reageert op de vetcellen. Deze reactie kan verklaard worden door de functie van de cytochromen ter hoogte van de mitochondrieën, de energiecentrale van de cellen.


Prijzen SlimPress
1 beurt - 30 min40€
1 beurt - 45 min55€
1 beurt - 60 min70€
10 beurten kaart - 30 min300€
10 beurten kaart - 45 min450€
10 beurten kaart - 60 min600€Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x