Fabienne Algoet

Na een zware en moeilijke periode waar ik mijn zus heb in bij gestaan tijdens haar strijd tegen kanker en ze spijtig genoeg met veel vechten, het gevecht hier tegen verloren heeft, mijn moeder 4 maanden na mijn zus is heen gegaan, zelf een trombose gehad, heb ik me laten gaan en de kilo's zijn er dus aan gevlogen!
Begin dit jaar zg ik het allemaal niet meer zitten, een zware en diepe dip, zowel lichamelijk als gesstelijk, het was letterlijk en figuurlijk eronder of erboven.
Via facebook zag ik een filmpje van BodyBò.... Christel en powerslim, dat werd namelijk door iemand gelicked. Heel nieuwsgierig ging ik een kijkje nemen, niet met de gedachte dat zij mijn leven zou kunnen veranderen, maar gewoon...
Heel aandachtig keek ik het filmpje uit en wat bleek, Christel gaf me een goed gevoel dat ik net miste, ze sprak met een zachte, diepe en warme stem over Powerslim, ik voelde me direct tot haar aangetrokken om samen ervoor te gaan.
Hetzelfde moment heb ik een afspraak genomen en tijdens ons eerste gesprek hebben we lang gepraat over vroeger en nu, had het gevoel dat ze me begreep en dat deed deugd.
Ze heeft me dan ook alles grondig uitgelegd wat powerslim was, want wat wist ik over ketose was  welke produkten je had, hoe en hoeveel je moest nemen, de recepten en zoveel meer, dit gaf mij de nodige motivatie.
Het was voor mij duidelijk dat ik voor erboven koos!!!
Na de eerste meting en balans was ik totaal beschaamd over mezelf, hoe is dit in hemelsnaam toch kunnen gebeuren!!
Eenmaal het starterspakket in handen was ik bang... Ga ik het kunnen, ga ik me strikt aan alles kunnen houden...
Het zweet brak me uit omdat ik mijn cola light en lekkere wafels moest laten.
Maar Christel stelde me gerust, de eerste 3 dagen was het even op de tanden bijten maar ik mocht haar altijd bellen als steun en voor uitleg!
Ze stelde me gerust, samen met haar en powerslim ging het lukken.
De volgende ochtend ben ik met volle moed begonnen aan mijn PowerSlim programma, wat bleek, het is echt heel lekker en ik had geen hongergevoel, ik maakte veel klaar van uit het receptenboekje, heb andere dingen leren eten, me leren aanpassen aan andere gewoontes en al na een week had ik resultaat, wat me nog meer motiveerde. Ik kreeg tips van Christel i.v.m de recepten.
Ook heeft BodyBo, PowerPlate waar ik 3x per week gebruik van maakte.
Nu zoveel tijd later en 16kg lichter voel ik me super in mijn vel, veel energieker, geen donkere gedachten meer en iets waar ik nooit meer aan toegegeven zou hebben is dan toch gebeurd.... ik durf terug te genieten van het leven, ga terug uitdagingen aan.
Het doet me ongelooflijk deugd dat ik de kennismaking met Powerslim en Christel heb leren kennen.
Het voelt voor mij niet aan als vermageren, het is gewoon een aanpassing aan andere betere voedingsgewoontes.
Elke dag krijg ik nog steeds complimentjes en dan loop ik met opgegeven hoofd, borst vooruit en slanke lijn de dag tegemoet....
Dit zalig, heerlijk gevoel wil ik nooit meer kwijt!!!
Daarom van harte bedankt aan Christel en PowerSlim...
Fijn om jullie samen te hebben leren kennen en dat jullie dat ontbrekende deel van mijn leven mogen zijn!!!
Groetjes Fabienne

Fabienne Algoet

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x