Elke Verhoeven


"Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn vel. Mijn gewicht dreigde naar 80 kilogram te gaan, het uitoefenen van mijn hobby lopen begon pijn te doen aan al mijn gewrichten en er begonnen zich steeds meer lichamelijke klachten voor te doen. Ik probeerde zelf op mijn eten te letten, dacht daarbij dat ik goed bezig was, maar kreeg 's avonds steeds buien van veelvuldig eten door extreme honger. Met gevolg dat mijn gewicht bleef toenemen. Ik zat volgens mij in een visuele cirkel waar ik zelf niet leek uit te raken.


Ik had al een paar keer op Facebook de reclame van PowerSlim zien passeren. Vermits ik besefte dat ik hulp en begeleiding nodig had, en eerlijk gezegd ook heel nieuwsgierig was, klikte ik hierop verder en vond zo een coach vlak in mijn buurt.


Het duurde nog een tijdje voor ik de stap zette, maar na een eerste verkennende gesprek besloot ik me te engageren voor het PowerSlim dieet. Wat ik zocht in een dieet was vooral het vinden van een goed en gezond eetpatroon, producten die lekker smaken, geen honger lijden en natuurlijk het vermageren op zich zodat ik me opnieuw beter zou voelen en mijn zelfvertrouwen zou herwinnen.


Ongeveer vier maanden na mijn start was ik 20 kilogram lichter, voelde ik me stukken beter, begon mijn zelfvertrouwen zich opnieuw op te krikken en kon ik terug naar believen lopen zonder enige pijn.


Wat ik me vooral blijf herinneren van die eerste maanden is het heel bewust worden van wat ik at. Op aanraden van mijn coach hield ik hiervoor ook een dagboek bij. Ik volgde in fase 1 en fase 2 heel strikt op wat er voorgeschreven wordt in het PowerSlim dieet. De kaart met wat je mag eten en in welke hoeveelheid was mijn vaste partner geworden. De enorme energie die ik deze periode heel intens voelde en de lekkere producten van PowerSlim zorgde er voor dat ik aan alle verleidingen kon weerstaan. Ook de wekelijkse metingen bij de coach waren steeds een duw in de rug om verder te gaan. Door de begeleiding van de coach kon ik zelfs in deze periode met mijn man of vriendinnen op restaurant of naar feestjes zonder me hierover schuldig te voelen, want vooraf werd met mijn coach de menu overlopen om te bekijken wat een goede keuze zou zijn.


Toen kwam de vakantieperiode er aan. De hulp die ik tot dan ervaren had, hielpen me om ook hier de juiste keuzes te maken, zonder het gevoel te krijgen dat ik niks kon eten.


Ondertussen zit ik al ongeveer drie maanden in de stabilisatiefase. Mijn gewicht, nu 54 kilogram, blijft mooi behouden. Ik hou nog steeds heel punctueel mijn eetdagboek bij. Hiervoor heb ik ondertussen een klein boekje aangeschaft dat zelfs in de kleinste handtas past en ik dus ook overal mee naartoe kan nemen. Ik hou dit eetdagboek bij om heel bewust te zijn en te blijven van wat ik eet. Tuurlijk zit er in deze fase soms een uitschuivertje bij, zoals een glaasje cava bij een receptie, maar door dit dan neer te schrijven en nadien te overlopen met mijn coach, ben ik me hier ook heel bewust van. 


Momenteel eet ik nog maar twee producten van PowerSlim per dag. De overige maaltijden worden aangevuld met PowerSlim Balance of andere gezonde en waardige alternatieven. Op deze manier maak ik rustig en heel bewust de overgang naar een volledig gezond eetpatroon. 


Ik kan nog enorm veel leren over een gezonde etenswijze en blijf daarom ook de afspraken met mijn coach op regelmatige basis behouden ter controle én voor het inwinnen van raad. Uiteraard is mijn dagboek dan de ideale manier om dit allemaal te bespreken. 


Om te besluiten, tot u 'spreekt' een heel gelukkige vrouw van 38 jaar, ongelooflijk blij met haar huidige gewicht en de manier waarop ik dit gewicht behaald heb en van plan ben te behouden met alle raad die ik op mijn pad door mijn coach heb meegekregen. Een welgemeende 'dankjewel' hiervoor!"


Elke Verhoeven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x