Elisabeth Teerlinck

Na 2 zwangerschappen en 2 prachtige zoontjes waren de gevolgen duidelijk; niet alleen kon mijn lichaam wat strakker worden, ook mijn conditie stelde niets meer voor. Hoog tijd om actie te ondernemen dus.

Maar hoe en wat? In eerste instantie ging op zoek naar een sportieve uitlaatklep die te combineren was met mijn gezinsleven maar wel met de nodige begeleiding en advies. Viavia kwam ik uit bij Christel van BodyBo en de PowerPlate sessies die ze organiseert. Dit was exact wat ik nodig had; een half uurtje bewegen onder de juiste begeleiding en in een super ambiance. Heel moeilijk vol te houden was dit dus niet!

Na enkele weken begon ik zowaar resultaat te zien! Mijn lichaam was duidelijk strakker en zelfs mijn conditie was er opmerkelijk op vooruit gegaan. Ineens paste dat leuke bloesje van voor mijn zwangerschap wel weer, en die cellulitis was bijna helemaal weg. Ongelofelijk! Enkel de weegschaal leek niet te volgen.

Nieuwsgierig naar hoe andere mensen wel gewicht leken te verliezen informeerde ik bij Christel naar het PowerSlim programma. Een programma met duidelijke principes en een fantastische madam die u alle steun en begeleiding geeft; dit moet haalbaar zijn! En ja hoor, week na week zag je resultaat. 

Stap voor stap verlies je je overtollige kilo’s en stap voor stap leer je gezonde keuzes te maken. Door het fantastische effect dat dit op je heeft, niet alleen op je lichaam maar ook op je energieniveau en je humeur, wil je gewoon nooit meer terug naar hoe het vroeger was.

Dank je wel Christel! 

Dankzij Christel haar professionele enthousiaste begeleiding, advies en PowerSlim zie ik er niet alleen terug fantastisch uit, ik heb ook leren leven en genieten op een veel gezondere manier. Ik voel me stukken beter dan dat ik me ooit heb gevoeld! Ondertussen is dit de nieuwe levensstijl van het hele gezin geworden!

Elisabeth Teerlinck

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x