Collagen+

Collagen+ 

179 gram aan 59€ - 535gram aan 159€

Topproduct met alles voor jouw huid. Collagen+ werkt op alle drie jouw huidlagen. Dit houdt in dat het werkt op jouw huidvolume, je stevigheid en bescherming van jouw huid.

Collagen+ bevat 6 gram viscollageen, een enorme dosering voor opbouw van jouw huid. Vitamine C is nodig bij de aanmaak van collageen.

Collagen+ versterkt je bindweefsel wat overal voorkomt in je lichaam. Je huid, je spieren, je gewrichten en wondgenezing zijn van deze stoffen afhankelijk.

Dit product is heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten. Een ware pep voor je immuunsysteem. L-Lysine, lactoferrine, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem. Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen cel schade en huidveroudering.

Collagen+ is ideaal in te zetten bij darmklachten. Door de ontsteking verlagende werking herstelt je darm. In de Collagen+ zitten vele ingrediënten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd. (glutamine, bamboe, curcumine, lactoferrine).

Inhoud:

  • 179 gram of 535 gram.

Gebruik:

  • Gebruik 1/3, 1/2 of 1 hele maatschep per dosering afhankelijk van het gekregen advies.
  • Mix een dagdosering door water, sap of een smoothie.
  • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen:

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Raadpleeg voor gebruik een medisch deskundige in geval van ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding. Geschikt voor personen met een glutenintolerantie.


Collagen+

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x