Ann Schiemsky

“Mijn weg naar 65 kilo …”

Ik ben Ann, 41 jaar, partner van Tom en mama van 2 zonen. 1 van 13 en 1 van bijna 8.

Ik ben eigenlijk altijd wel slank geweest, tot zo’n 8 jaar geleden. Na de geboorte van mijn 2e zoon, gingen de kilo’s bijvoorbeeld de feestdagen er niet zomaar vanzelf meer af. En jaar na jaar, merkte ik dat ik er meer mee inzat.

Telkens moest ik een grotere maat kleding kopen en lette ik steeds meer op wat ik at. Met als gevolg dat ik het dan toch weer opgaf. Ik berekende vaak mijn BMI en telkens schrok ik weer. Tot ik er op een bepaald moment genoeg van had.

Het verhuizen van een afslankingscentrum in de buurt was me op het einde van vorig jaar opgevallen. Via via kwam ik te weten dat de zaakvoerster van die zaak, Christel was. Ik kende Christel vaag, maar het feit dat ze toch geen onbekende was, maakte dat ik al mijn moed bijeen kreeg en haar belde voor een afspraak.

Ons 1ste gesprek was heel ontspannen. BodyBo is een mooie zaak met een enthousiaste zaakvoerster. Ik kreeg alle informatie over het PowerSlim programma en over de powerplate. Ook kreeg ik antwoorden op al mijn vragen.

Nu, 4 maanden later, ben ik zo blij dat ik haar toen gebeld heb.

Ik ben eerst gestart met de powerplate. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik kan gaan sporten, zonder dat het als een opgave aanvoelt. Ik vind de powerplate gewoon heerlijk. 2x per week een half uurtje oefeningen doen en voelen dat je gesport hebt. Het gaf meteen een mega resultaat!

Na enkele weken powerplate, ben ik gestart met het PowerSlim dieet. De producten zijn echt lekker en met een beetje creativiteit kan je er veel kanten mee op. Na een 4-tal weken had ik wel een duwtje in de rug nodig.  Als ik er alleen voor had gestaan had ik het opgegeven of had ik me niet meer strikt aan het dieet gehouden. De wekelijkse gesprekjes met Christel hebben me echter de moed gegeven om het vol te houden. Doordat ik ook snel resultaat zag, is het me toch gelukt om op mijn streefgewicht te komen.

Door de gesprekken met Christel en het wekelijks staan op een weegschaal bestudeer je je eetpatroon en gewicht goed. Hierdoor krijg je een goed zicht op het effect van voedingsmiddelen op je lichaam. De tips en adviezen nam ik mee naar huis.

Door anders en bewuster te gaan koken is zelfs mijn partner enkele kilo’s verloren. Ik ben nu 4 maanden verder en ben nu op mijn ideale gewicht. Ik ben er vrij gerust in dat het me zal lukken om op dit gewicht te blijven. Ik blijf naar de powerplate gaan, en ook nog wekelijkse op controle. Ook blijf ik de chocoladerepen eten. Die zijn gewoon super lekker!!

Ik blijf creatief verder gaan met het zoeken naar goede en lekkere receptjes.

Hier is er alvast ééntje:

Bak een 10-tal groene asperges op een hete grillpan. In de oven rooster je een paprika. Doordat je de paprika in de oven doet, kun je het vel er gemakkelijk afhalen. Na de asperges strooi je een handvol pijnboompitjes in de grillpan. Niet te lang, want ze verbranden snel.

Als je het vel van de paprika hebt gehaald, snijdt je de paprika in kleine stukken, evenals de groene asperges.

Doe de pijnboompitjes, paprika en de groene asperges in een mooie kom. Snipper hierover nog een bosje verse basilicum en een bosje koriander. Beetje olijfolie en grof zout erover en klaar!

Eet dit met een stukje kip of zalm, heerlijk. Smakelijk

Ann Schiemsky

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x