Wat is PowerSlim?

Heb jij behoefte om een gezondere levensstijl te ontwikkelen?
Weet je door de vele tegenstrijdige berichten niet waar te beginnen?
Verval je telkens opnieuw in je oude valkuilen?

Met PowerSlim krijg je grip op “jouw” gezonde leefstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Dit maakt het voor jou makkelijk vol te houden en geeft je de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven.

Met PowerSlim werk je “echt” aan een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, wel lekkere en smakelijke gerechten. Met het oog op resultaat op lange termijn, dat is belangrijk. Met het PowerSlim programma sta je er niet alleen voor. Je investeert in een gezond voedingspatroon en verandert definitief je leefstijl. Samen gaan we op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je deze keer wel zal vasthouden!

De kracht van PowerSlim ...

Niet minder eten, maar anders eten. Ik weet hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Natuurlijk heb je geen zin in weinig (lees honger lijden) of eenzijdige voeding.
Het PowerSlim Programma is ontwikkeld om je te leren hoe je smakelijk én gezond je lichaam kan voeden en niet vullen. Met deze wel doordachte veranderingen zal jij je nieuwe verantwoorde levensstijl echt volhouden.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Dit patroon zorgt ervoor dat je lichaam in vetverbranding modus gaat zonder JO-JO effect. Met vijf tot zes maaltijden per dag eet je gebalanceerd, gevarieerd, lekker en vooral zonder hongergevoel!

Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis, eitjes en plattekaas. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en ik geef je tal van handige tips en eenvoudige-snel-klaar-recepten. Met PowerSlim zal je de hele dag volop genieten.

PowerSlim is net daarom geen dieet, maar een verandering van je huidige voedingsgewoontes. Je gaat zeker niet minder eten, je leert anders te eten.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma, wetenschappelijk onderbouwd, opgedeeld in 3 stappen, gericht op afvallen, het bereiken van je streefdoel, stabiliseren en het leren behouden van je streefgewicht en dit onder mijn persoonlijke begeleiding.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x