Saskia Walraedt

Zo'n 6 maand geleden stapte ik voor het eerst BodyBò binnen. Hoewel ik al wat sportte, vond ik het tijd om wat te werken aan de versteviging van bepaalde 'zones', zoals buik en armen. Na een eerste proefsessie was ik overtuigd en al snel stond ik 3/week op de powerplate. De prima begeleiding en de gezellige sfeer maken het extra stimulerend. De resultaten bleven ook niet uit en merkte ik dat ondanks het feit dat mijn gewicht min of meer stabiel bleef, mijn broeken allemaal veel losser kwamen te zitten. Ondertussen kwamen de wintermaanden eraan en werd er promotie gemaakt van het speciale ski-programma. Dat zag ik wel zitten, stel je voor dat ik niet halverwege de piste moest stoppen omdat mijn billen het lieten afweten... Christel & Mira begeleidden me door het speciale programma, dat best wel lastiger was voor de beentjes.Toegegeven, ik had enige achterdocht en kon moeilijk geloven dat dit nu zo'n verschil zou maken. Maar... ik ben net terug van mijn skivakantie en kan alleen maar getuigen dat ik dit jaar geen last had van spierpijnen en onze vrienden me vroegen welke superpillekes zo'n effect op mij hadden. Geen pilletjes maar PowerPlate training dus!
De weken voor mijn vakantie probeerde Christel nog haar zelf samengesteld Aerobic PowerPlate programma uit met mij. Weer iets nieuws, met nieuwe oefeningen en nog wat intensiever. Helemaal mijn ding. Dat motiveerde me om mijn abonnement weer te vernieuwen!
Naar BodyBò gaan, is geen opdracht maar pure ontspanning, waar ik bovendien nieuwe leuke mensen heb leren kennen. Wellness voor lichaam en geest dus!

Saskia Walraedt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x