LipoCavitatie

LipoCavitatie of Liposuctie zonder snijden.

Cavitatie is een term uit de esthetische chirurgie en erkend als de meest efficiënte behandeling in de strijd tegen cellulite en vetophopingen en dit zonder snijden!

Natuurlijk trainen en sporten we.
We letten op onze lijn maar ondanks al deze inspanningen blijven er voetkussentjes zitten die we liever niet willen.
Wie kent ze niet, de zogenaamde “Lovehandles”. Het zachte “babyvet” dat maar niet wil verdwijnen.
Liposuctie zou een oplossing kunnen zijn, maar waarom hiervoor kiezen als het ook pijnloos kan?
Bij BodyBò hebben wij hét alternatief voor liposuctie: de LipoCav.

Principe
Het systeem bevat programma’s om het lichaam te ontgiften, het overtollige gewicht in de vorm van ongewenste vetten af te voeren en uw correcte lijn terug te vinden. Dat alles met onmiddelijk zichtbare resultaten. LipoCav gebruikt een generator met flexibele ultrasone geluidsgolven tussen 30 en 40Khz dat elastische golven produceert in het vetweefsel en zo kleine gasbelletjes vormen. Door de verhoging van de energie worden de belletjes steeds groter tot ze imploderen. Tijdens deze implosie komt er energie vrij in de vorm van druk. In vetweefsel produceert de cavitatie een drainage tussen de vetcellen waardoor de fysiologische conditie hersteld wordt. Deze veroorzaakt de verbreking van de verbindingen tussen de vetcellen en wordt de celwand van de vetcellen vernietigd.

De vernietigde vetcellen worden via het natuurlijk afvoersysteem (lymfe) afgevoerd. Dit proces wordt versneld door de samenwerking met de SlimPress. Een sessie lipocavitatie kan gevolgd worden door een half uur pressotherapie om je lichaam een boost te geven de afvalstoffen sneller te laten afvoeren.

Resultaat
Het gewenste resultaat is al zichtbaar tussen 6 en 12 behandelingen van telkens ongeveer 30 minuten. In tegenstelling tot vele andere behandelingen is het resultaat definitief vermits de vetcellen volledig vernietigd worden en niet enkel geledigd zoals bij andere afslanktechnieken.

Voordelen
Het is volledig pijnloos, een korte behandeltijd van 30 minuten, geen blauwe plekken zonder de risico’s van een chirurgische ingreep (littekens, anesthesie, complicaties,…) goedkoper dan liposuctie, snel en zichtbaar verlies in centimeters, volledige controle over het proces en geen recuperatieperiode: je kan onmiddellijk je dagelijkse activiteiten hernemen.

Welke lichaamsonderdelen?
- lovehandles
- vetkussentjes bij de oksels net boven je bh
- vetkussentjes op je rug net boven/onder je bh
- binnenkant van de dijen
- onderkant/zijkant van je zitvlak
- bovenkant van je knieën

Hoeveel behandelingen heb je nodig
Alles hangt af van de dikte van de vetlaag. Bij iedere behandeling van 15 à 30 minuten worden steeds dieper liggende vetlagen afgebouwd. Over het algemeen volstaan 8 tot 12 sessies naargelang de te behandelen zone.

Het is belangrijk om tijdens de volledige kuur dagelijks minimaal 2 liter water te drinken om voor de continuiteit van de afvoer van het losgekomen vet te zorgen. Je lichaam heeft tijd nodig om het losgekomen vet af te voeren daarom wordt ook maar 1 sessie per week uitgevoerd.

Graag extra informatie? Neem vrijblijvend contact op.


Prijzen LipoCavitatie

1ste beurt60€
12 beurten 360€
12 beurten + 12xSlimPress600€

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x