Christel

De stap zetten naar Persoonlijke Begeleiding zet je niet zomaar.
Ben je op zoek naar iemand die jouw gaandeweg alle tools in handen
geeft om je streefdoel te bereiken maar vooral te behouden?
Iemand die even hard als jij wil dat je deze keer wel je doel behaalt?
Weet je nog niet of het "klikt" tussen ons?

Ik ben een echte doorzetter en zal altijd "no matter what" achter je staan!
Het is voor mij belangrijk dat anderen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn.
Ik zal je steeds opnieuw op een positieve, professionele en aanstekelijk energieke manier tegemoet komen.
Zoek je een stok achter de deur? Bingo, je hebt me gevonden! Gaan we samen aan de slag?
Ik heb er zin in, jij ook?

Met passie voor gezondheid, voeding & beweging begeleid ik dagelijks voornamelijk vrouwen naar de beste versie van zichzelf. 

Doen waar je goed in bent is de kern van mijn bestaan. Ik doe alleen datgene waar ik “echt” goed in ben en graag doe. Daarom koos ik bewust voor een beperkt aanbod. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om af te vallen, voldoende te bewegen, een full-time job en gezin te combineren. Op gewicht blijven is daarvan nog de grootste uitdaging.

Jaren geleden ontdekte ik PowerPlate. De ideale oplossing voor dames met weinig tijd en toch resultaat gericht. Mijn dynamische work-outs combineren zowel cardio- als krachttrainingen op een leuke manier gericht op de vrouwelijke probleem zones zijnde; buik, billen, benen & armen. Dankzij deze methode werken we héél doeltreffend op het "cellulitis" probleem.

Vanuit mijn ervaring als PowerSlim Voedingsdeskundige is het mijn missie en verantwoordelijkheid om inzichten te geven over het belang van een gezond, evenwichtig voedingspatroon dat zorgt om op termijn op gewicht te blijven.

Afvallen is niet moeilijk, op gewicht blijven daarentegen is DE grote uitdaging!

Naar mijn mening circuleert er veel (on)juiste informatie over voeding, afvallen en bewegen. Hier wil ik samen met jou klaarheid in brengen en je alle troeven in handen geven om lang te kunnen genieten van je nieuwe “ik”.

Ben je op zoek naar een ervaren coach die samen met jou zorgt voor blijvend gewichtsverlies? Dan ben je bij BodyBò aan het juiste adres. Wil jij graag in de voetsporen lopen van Nancy, Annie, Helga, Nadine, Ilse, Lotte, Anne, Kim, Elisabeth, Elke, Sandra, Eef, Nathalie, ...  maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen werken we aan jouw doelstellingen.

Jouw doel is kilo’s te verliezen? Mijn doel is dat jij er definitief van verlost blijft! 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij BodyBò?
Wil je nu echt resultaat? Is het tijd voor een kennismakingsgesprek? Laat je gegevens hieronder achter, ik neem binnen 24 uur contact met je op.

In functie van dit gesprek, plannen we een gratis adviesgesprek in van 30 minuten. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw doelstellingen en de beste manier om ze te behalen.

Wil je graag meer weten over mij? Lees gerust de getuigenissen hieronder.


Ann, Veltem-Beisem

Christel is voor mij een TopCoach! Geen moeite is haar teveel.

Ze begeleidt je niet alleen met degelijk advies en wekelijkse gratis metingen, ze doet veel meer dan dat.

Ze bezorgt je tips en interessante weetjes via verschillende kanalen en ze besteedt extra aandacht aan wie het moeilijk heeft. 

Zo heeft ze mij al enorm gestimuleerd om door te zetten en manieren bedacht om mij op het rechte pad te houden. 

Uren hebben we al met elkaar gebabbeld en dat doet ze met plezier.

Daarom is ze voor mij een coach met Grote meerwaarde. 

Een echte TOP Coach!

Leen, Everberg

Christel is en blijft een grote steun en blijft mij verbazen met tips en weetjes over voeding en recepten, haar sessies op de PowerPlate geven mij elke keer opnieuw een energie boost, zelfs op zaterdagmorgen na een lange werkweek kom ik graag vroeger uit mijn bed om met haar een PowerPlate sessie te doen.

Maggie, Steenokkerzeel

Christel is heel begaan met haar job en haar klanten. 

BodyBò, een zaak waar ik graag kom om samen met haar aan mezelf te werken. 


Sigrid, Everberg

Bedankt Christel, zonder jouw steun en begeleiding had ik het nooit gehaald!

Ann, Leefdaal

Leuke work-out gevonden die efficiënt en doeltreffend is!
Bovendien zorgt Christel voor een vrolijke noot tijdens de sessies zodat we ook altijd met plezier terugkomen.

Jacqueline, Sterrebeek

Vanaf een bepaalde leeftijd moet je iets ondernemen om je lichaam te verstevigen, BodyBo biedt me de perfecte manier om mijn doel te bereiken. De zeer sympathieke Christel helpt je de oefeningen op de juiste manier te doen, en tussenin mag er ook al eens gelachen worden. Je kan er ook terecht om allerlei top behandelingen te laten doen, waar Christel je zeer gepast advies geeft. Christel vind altijd de mogelijkheid om mij een plaatsje te vinden met mijn zeer onregelmatige uurrooster. De ontvangst is er altijd top!

An, Meerbeek

Christel heeft oprecht aandacht voor anderen. 
Ze vraagt gemeend hoe het met me gaat in moeilijke momenten. Ze vraagt zelfs hoe het gaat met moemoe.... de grootmoeder van mijn man. Dus ik ben blij dat ik eens mag zeggen dat je 'n heel warme, attente vrouw bent! 

Sofie, Everberg

Ik zal altijd op mijn eten moeten letten in de toekomst, maar dankzij de tools en tips van Christel weet ik hoe ik ermee om moet gaan en gaat het eigenlijk bijna vanzelf. Ik heb een pak lekkere en gezonde recepten. Ik kook nu dagelijks verse maaltijden met veel groenten. Maak wekelijks verse soep om mee te nemen naar het werk. En af en toe gun ik mij toch een extraatje zonder er een negatieve invloed op de weegschaal aan over te houden.

Lieve, Everberg

Je biedt steeds ondersteuning zowel bij PowerPlate als PowerSlim. We krijgen deskundige informatie en ondersteuning en jouw enthousiasme in onze strijd naar een slank en strak lichaam werkt aanstekend. Je voelt dat mensen graag bij jou komen. De PP programma's zijn best wel pittig en mede dankzij jou aanmoedigingen is het steeds een positieve beleving.  

Tine, Everberg

Christel is hét kloppende hart van BodyBo en Persoonlijke Coaching is hier geen ijdel begrip. Christel geeft je aangepast voedingsadvies en leert je met plezier meer bewegen! En eens je streefdoel bereikt, blijf je terugkomen voor de power plate sessies en de leuke sfeer.

Birgit, Nossegem

Gedreven persoon met hart voor haar zaak.

Gedreven – Gepassioneerd - Hart op de juiste plaats - Legt de lat hoog voor zichzelf – Eerlijk 

Ann, Veltem-Beisem

Bij Christel is sporten een plezier. Ambiance op de trilplaat, een heerlijk gevoel en resultaat achteraf!

Greet, Kortenberg

Enkele maanden na de geboorte van ons derde kindje stapte ik binnen bij BodyBo op de Leuvensesteenweg om de sportieve draad op te pikken. Ik had vroeger al wel wat PowerPlate gedaan maar de begeleiding van Christel maakt het echt effectief. In die periode aan een ritme van 2 a 3 keer per week voelde ik snel resultaat naar spierversterking en figuurverbetering. In het prille begin kwam dochter Marte mee die wat speelde en wat later af en toe de acrobaat uithing aan de toestellen. We gaan nog steeds elke zaterdag morgen naar de PowerPlate sessie.

Katherine, Kortenberg

Een toffe madame die Christel, ze geeft ons altijd moed in een toffe sfeer met 4 op 'n rij.
En belangrijk, je hebt nog resultaat ook!

Geraldine, Herent

Persoonlijk & authentiek! I feel like home.
Een fijne babbel, leuke oefeningen (de buikspier oefeningen = afzien) maar het heeft effect en ik zie mijn lichaam in positieve richting evolueren, joepie!
Leuke dame en een zeer ontspannen sfeer.

Chantal, Kortenberg

Christel vous accueille toujours avec le sourire et a toujours un mot gentil et personnel pour chacun.
On voit qu’elle aime ce qu’elle fait et qu’elle veut vraiment aider les gens.
Son travail est professionnel, le résultat excellent, beaucoup mieux que dans certains autres instituts où j’ai déjà été (et j’en ai fait beaucoup). Elle ne bâcle pas son travail et prend son temps pour qu’il soit bien fait.

Kathleen, Kortenberg

PowerPlate bij Christel dat is fit en slank worden/blijven in een toffe sfeer.
De sessies zijn best wel pittig maar Christel blijft je motiveren tot de laatste zweetdruppel.
En het resultaat mag gezien worden!


Sandra, Erps Kwerps

Christel heeft echt talent om mensen te motiveren, coachen en ondersteunen om hun doel te bereiken.
Er goed uit zien – zich goed voelen in hun vel !

Ze kan dit omdat ze getraind is, over een ruime product kennis beschikt en voldoende onderlegd is in de werking van het menselijk lichaam.

Ze deelt haar kennis en is vakkundig in het geven van PP sessies rekening houdend met iedereen zijn beperkingen, fysieke grenzen en krachten.


Ilse, Steenokkerzeel

Christel moedigt je aan met de juiste woorden op het juiste moment!
Haar positieve vibes geven je telkens een boost naar dat tikkeltje extra voor de PP of extra stimulering bij PS!

Karlien, Kortenberg

Persoonlijk vind ik het moeilijk om de stap te zetten naar “Werken aan je gewicht”. Toen ik bij Christel op gesprek kwam voelde ik me direct op mijn gemak. Ik volg nu al 2 jaar PowerPlate bij haar en ook al zijn de groepen elke keer verschillend, toch hangt er een aangename niet-competitieve sfeer. De leuke babbel met Christel zorgt er ook voor dat het sporten niet als zwaar aanvoelt. Er wordt ook op eigen tempo aan gewicht en conditie gewerkt. Bij BodyBo blijft “Werken aan je gewicht” een opdracht die met een glimlach kan worden vervuld!Sara, Kortenberg

Christel is een "strenge" maar zeer bekwame PowerPlate coach. Ze ziet toe op de correcte uitvoering en wisselt geregeld van oefeningen zodat het nooit saai wordt. Ze zorgt ook steeds voor alternatieve oefeningen wanneer nodig wegens fysieke beperkingen of klachten. Voeg daarbij de gezellige babbels in de PP studio en je komt moe maar tegelijkertijd volledig opgeladen weer buiten!Sonia, Haren

Ik zou aan iedereen zeggen, indien je graag van je kilootjes kwijt wil, ga naar Christel bij BodyBo en begin met Powerslim. Dank U Christel voor de leuke babbeltjes en de steun je doet dit geweldig!

Isabel, Meerbeek

Als leerkracht schrijf ik veel rapporten. Uw laatste rapport zal vast al heel lang geleden zijn, hieronder schrijf ik graag de commentaar voor het BodyBo rapport van het afgelopen jaar: 

Je bent een leuke en gemotiveerde vrouw die eerlijkheid hoog in het vaandel draagt en dat ook op je klanten overdraagt. Je winkel is mooi verzorgd en je ontvangst is allerhartelijkst. Je producten zijn lekker en de manier van bestellen is handig en overzichtelijk. Het is voor jou niet altijd even makkelijk om iedereen steeds door dik en dun te steunen. Kop op! Je resultaten zijn prima: kijk maar naar al die mensen die met een grote glimlach rondlopen vanwege de complimentjes over hun lijn! Doe zo verder! Muriel, Leuven

Ons gesprek van vanmorgen is toch nog even blijven nazinderen ...
Eigenlijk vind ik dat je heel fier op jezelf mag zijn! Je bent altijd positief, moedigt altijd iedereen aan, zorgt voor iedereen, maakt tijd voor iedereen ...

Iedereen kan zijn hart bij jou luchten, je hebt altijd een luisterend oor, bij jou kan iedereen zichzelf zijn en hoeft niet te faken, je geeft heel veel vertrouwen ...

Allemaal positieve dingen die van jou een hele mooie vrouw maken, dit wilde ik toch ff kwijt.


Els, Kortenberg

Christel in een paar zinnetjes

Altijd met veel plezier:

Eerlijkheid

Luisterend oor

Staat steeds bij met goede raad en haalbare tips

Totaal niet opdringerig

Geeft het nodige duwtje op het juiste moment

Gegarandeerd en blijvend resultaat mits aanpassen van denkwijze :-)


Ann, Bertem

Gedreven, betrokken, energiek, betrouwbaar, volhardend, vriendelijk maar ook streng, voor mij een stok achter de deur en graag gezien (door mij en zeker ook door anderen 

Nancy, Veltem-Beisem

De eerste stap zetten was wat moeilijk, maar Christel laat je onmiddellijk op je gemak voelen.

Ze steunt je doorheen je hele periode en volgt je nauwlettend op de voet.

Zonder gedwongen te moeten sporten, want zo voelt het niet, door haar zachte, maar correcte aanpak, lijkt het allemaal veel vlotter te gaan.

Doorslaggevend voor mij was : de persoonlijke begeleiding!


Anouk, Erps Kwerps

Ik vind jou een een zeer ondernemende en actieve vrouw met een hart op de juiste plaats.
Je bent heel goed in het motiveren en
Een hart onder de riem steken
Wanneer het weer even moeilijker gaat. Na een bezoekje en een leuk gesprek heb je als klant weer veel moed om verder te doen. Ik hoop nog veel bij te leren van jou op men weg naar een gezond leven en een maatje minder!

Elisabeth, Kortenberg

PowerPlaten bij BodyBo is gewoon plezant! En dat je nog even stevig aan je figuur werkt (jaja met resultaat) maakt het nog eens zo plezanter.
Een gezellige maar doeltreffende work-out onder deskundige en aangename begeleiding! Perfecte me-time!

De doeltreffendheid van het powerslim programma ligt net in de begeleiding van de coach! Christel helpt je door een beter inzicht te krijgen in je huidig voedingspatroon en dit permanent te veranderen naar een gezond voedingspatroon. Want hoewel je denkt dat je goed bezig bent, Christel kent gelukkig alle valkuilen en zal ervoor zorgen dat ze je hiervoor beschermt. Dankzij die begeleiding is het traject heel gemakkelijk vol te houden. Zelfs nadien kan je ook nog altijd bij Christel aankloppen voor goede raad of een pep-talk.

Nadine, Kortenberg

Aanmoedigend, empathisch, een luisterend oor, een correcte aanpak, streng waar het nodig is. Naar de PowerPlate gaan is hard werken, maar ook gezellig en er kan al eens gelachen worden. Aangename sociale contacten.


Martine, Meerbeek

Christel, mijn coach, geeft mij de informatie en motivatie die ik nodig had/heb om op gewicht te komen en te blijven.. Zij heeft mij gesteund en af en toe dat schouderklopje, dat is wat ik nodig had, ik voel me super! 

Kim, Everberg

Christel had steeds bemoedigende woorden. Dat extra duwtje in de rug deed het steeds weer opnieuw om positief aan de nieuwe powerslim-week te beginnen. Zij is een grote steun!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x