Begeleiding

Omdat afvallen en op gewicht blijven veel meer is dan anders eten!

Ik help je een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Je eetgewoonte(s) en gedrag veranderen zijn hiervoor de sleutel tot succes. Samen kijken we naar je persoonlijke situatie: voeding, levensstijl, dagelijkse routine, gedrags- en bewegingspatroon.  

Makkelijke of moeilijke momenten, bij BodyBò sta je er niet alleen voor. Tijdens de wekelijkse begeleiding bespreken we jouw ervaringen en waar jij tegenaan loopt. Samen werken we aan de verbetering van je voedingskennis die noodzakelijk is in het behouden van je streefgewicht en word je door de moeilijke momenten geholpen. Het inzicht in verantwoord eten en het bewust worden van wat je doet en eet of juist van wat je achterwege laat bereik je langzamerhand door de deskundige informatie die je in handen krijgt. 

Bij elk consult word je met behulp van een medisch gecertificeerd apparaat gewogen en worden je vetpercentage, spiermassa, vochtbalans,... gemeten. Dankzij jouw inspanning en de wekelijkse individuele opvolging, begeleiding en ondersteuning bereik je een stabiel en gezond gewicht.

Dit totaalplaatje zorgt ervoor dat jij een uniek, individueel en PERSOONLIJK plan krijgt dat echt bij je past en waardoor je op termijn vol zelfvertrouwen en met de juiste informatie je streefgewicht blijft behouden.

Wil je graag meer weten? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Ik ontvang je graag in een huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee en een gezonde versnapering!Begeleiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x